Muyu DuPont™ Tyvek® Sıvı Geçirmez Alez

Tyvek® yüksek yoğunluklu, eğrilerek bağlanmış polietilen elyaflardan üretilen %100 sentetik bir malzemedir. Tyvek®; hafif, dayanıklı ve nefes alabilir olmasının yanı sıra suya, aşınmaya, bakteri girişine ve yıpranmaya karşı dayanıklılık özellikleriyle birçok endüstrideki çeşitli uygulamaları iyileştirmek için kullanılan harika bir malzemedir.  

 

Tyvek® nasıl çalışır?

Tyvek® hem HomeWrap zarflar ve tıbbi ambalaj uygulamalarında kullanılan sert yapıda hem de koruyucu giysi ve tüketici uygulamalarında kullanılan kumaş benzeri yüzeyiyle yumuşak yapıda kullanılabilir.Tyvek® malzemenin ardındaki bilimsel yaklaşımın bir dizi uygulamada nasıl üstün performans sağladığını keşfedin. 

 

Su geçirmez

Tyvek® malzemedeki elyaflar yüksek ısı ve basınç altında örülüp bağlandığında Tyvek®, termoplastik davranışı gösterir; sıvıların yüzeyi geçmesini önleyen yüksek yoğunluklu, yarı katı bir hale gelir.

 

Nefes alabilme özelliği

Tyvek® malzemeyi bir arada tutmak için hiçbir yapıştırıcı kullanılmadığından yüzeyde su ve diğer sıvıların girişlerini önlerken su buharının malzemeden geçmesine izin veren ve Tyvek® malzemeyi son derece nefes alabilir hale getiren çok küçük delikler vardır.  

 

Bariyer koruması

Tyvek®; asbest, küf, cam yünü ve kurşun gibi tehlikeli maddelerin malzemeden geçmesini önleyen doğal mikrobiyal nüfus etme direnci sağlayan sürekli elyaflardan oluşur.  

 

Geri dönüştürülebilme özelliği 

Tyvek® yalnızca çeşitli uygulamalara benzersiz performans avantajları sağlamakla kalmaz aynı zamanda %100 geri dönüştürülebilirdir. Bu özelliği sayesinde Tyvek® kullanılarak üretilen ürünler park bankları ve oyun alanı ekipmanları gibi ürünlerde ikinci bir hayat bulur.