Cellpur® nedir?

cellpur® içeriği nedir ? 

cellpur® selülozun parçacıklar halinde sünger içerisine entegre edildiği ilk süngerdir. TENCEL™ elyaf parçacıkları nemi geçici olarak absorbe eder, depolar. Bu nedenle cellpur® hoş ve kuru bir his verir.

cellpur® nasıl çalışır?

cellpur® mükemmel nem dengeleme özelliklerine sahip birinci kalite poliüretan sünger olup, Lenzing tarafından TENCEL™  elyaf tozlarının sünger içine uygulanması ile elde edilmiştir. cellpur® sünger içerisine parçacık olarak entegre edilmiş TENCEL™  elyaf tozları, kendi ağırlığının %70i kadar nemi çekebilir.

cellpur®, TENCEL™ elyaf parçacıkları içine nemi hapsederken, sıradan süngerler nemi gözenekleri arasında tutar. Bu nedenle cellpur® nem miktarını düşürür ve dikkat çekici biçimde kuru bir iklim oluşturur.

TENCEL™ elyaf parçacıkları entegre edilmiş cellpur®, kullanımdan sonra, depoladığı nemi hızlıca tekrar geri bırakır. Nemi bir kez bıraktıktan sonra, cellpur® tekrar ortamdaki nemi çekmek için hazır duruma gelir. Sonsuz bir döngü içerisinde çok değişik uygulama alanları ile kullanıcılara açık bir şekilde daha kuru bir iklim oluşmasını sağlar.


cellpur bize neler sunuyor ?

Daha Kuru Bir iklim
cellpur® nemi absorbe eder, geçici olarak depolar ve hızlıca tekrar salıverir.

Maksimum Hijyen
Toz mite leri gibi haşereler hayatta kalabilmek için neme ihtiyaç duyar. cellpur® bu haşerelerin gelişmesi için gerekli ortamı yok eder.

Konfor
cellpur® yüksek elastikiyet, mükemmel havalandırma ve yüksek dayanıklılık gibi kaliteli bir süngerin bütün avantajlarını sunar.

Devamlılık
Daha kuru bir iklim sağlanması kadar maksimum seviyede hijyen sağlayan TENCEL™ elyaf parçacıkları doğal bir materyal olan odundan elde edilmektedir.

 

Muyu yatakları sünger katmanlarında cellpur® lisanslı sünger kullanılmaktadır.