Muyu yatakta kullanılan Purotex astar nedir?

 

Dünya üzerinde nüfusun yaklaşık üçte biri Ev Tozu Akarı Alerjisi (HDMA) yaşamaktadır. Mite adı da verilen akarlar ancak mikroskop altında görülebilen, 0.1 - 0.5 mm çapında küçük canlılardır. Ev Tozu Akarı Alerjisi, ev tozu maytı alerjenlerinin solunmasından kaynaklanır.

Purotex® teknolojisine sahip kumaşlar doğal probiyotikler içeren mikrokapsüllere sahiptir. Probiyotik teknolojisi, alerjik uyku bozuklukları için geliştirilmiştir ve %100 doğal bir çözüm sunar. Vücudunuz kumaşa dokunmasıyla birlikte, mikrokapsüller aralanır ve ortamdaki nemi emerler. 24 saat içinde probiyotiklerin sayıları 100 kat artar. Böylece, probiyotikler çoğalarak ortamdaki alerjenleri temizlemeye başlar.İki hafta içinde ise yatağınız tamamen korunmaya başlar.Purotex®, kalıcı olarak yatağınızdaki alerjenler ve organik kirleri tamamen yok eder. 

Gerçek alerji hastaları üzerinde yapılan birçok bilimsel çalışma, Purotex®'in alerji semptomlarını iyileştirdiğini ve yataklardaki alerjenleri temizlediğini ortaya koymaktadır. Purotex®'in gücünü doğrulayan araştırma raporlarını incelemek için tıklayın