TENCEL™ nedir?

Yenilenebilir ağaç kaynaklarından elde edilen ve yüksek mukavemetiyle bilinen TENCEL™ selüloz elyaflar, kumaşlara kattığı nazik yumuşaklık hissiyle tekstil sektöründe devrimsel bir etki yaratırken; size de yeni bir sürdürülebilirlik ve doğal konfor standardı getiriyor.

TENCEL™ Lyocell elyaflar, doğanın döngüsüyle bütünleşerek çevresel dengeyi korumaya yardımcı olur.

Mükemmel özelliklerde uyku yüzeyi sunmak için BeckhaertDeslee’nin TENCEL Lyocell elyaf içerikli kumaşlarıkullanılmaktadır.

TENCEL™ Lyocell elyaflar, doğanın döngüsüyle bütünleşerek çevresel dengeyi korumaya yardımcı olur.

  •  • TENCEL™ elyaflar, sürdürülebilirlik gözetilen ağaçlık alanlardan elde edilir.
  •  • TENCEL™ botanik kökenli elyaflar çevreye duyarlı bir üretim süreciyle üretilir.
  •  • TENCEL™ elyaflar, doğada çözünebilir ve gübreleşebilir özelliktedir, böylece tamamen doğaya geri dönebilirler.

Ciltte nazik dokunuş

TENCEL™ Lyocell elyaflar doğal yumuşak tuşelidir ve uzun süre dayanan konfor sunar. TENCEL™ Lyocell elyaflar pürüzsüz bir yüzey alanı sergileyerek kumaşlara yumuşaklık, hassas ciltlere ise konfor kazandırır.

Daha fazla nefes alabilme

TENCEL™ Lyocell elyaflar, nem yönetimi ile vücut ısısının düzenlenmesine yardımcı olur. Doğal malzemelerden elde edilen selüloz elyaflarının miksroskopik fibrilleri, nem emilimini ve salınımı düzenlemek üzere yapılandırılmıştır. Bu elyaflardan vücudun doğal ısı düzenleme fonksiyonunu destekleyen, nefes alan kumaşlar ortaya çıkar.

Isı düzenleme

TENCEL™ Lyocell selüloz elyaflar nem yönetimi ile vücudun doğal ısısının düzenlenmesine yardımcı olur. TENCEL™ Lyocell elyaflarının pürüzsüz yüzeyi, nemi pamuktan daha etkin bir şekilde emer. Bu, vücudun doğal ısı düzenleme mekanizmasını destekleyerek, cildinize hoş bir serinlik ve kuruluk hissi verir.

Daha az bakteri oluşumu

Nem yönetimi sayesinde TENCEL™ Lyocell elyaflar, nemi etkin bir şekilde emer*. Sonuç olarak, TENCEL™ Lyocell elyaflar bakteri oluşumuna daha az elverişli bir ortam ve daha hijyenik özellikler sunar.

Pürüzsüzlük

TENCEL™ Lyocell elyaflar doğal pürüzsüz tuşelidir ve kumaş kalitesini arttırarak cildinizde hafifçe kaymasını sağlar.

Muyu yatağında TENCEL elyaflar içeren kumaşlar kullanmaktayız.

Detaylı bilgi için http://www.tencel.com/tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.