Yeni Muyu yatağımın kokusu nasıl?

Yeni alınan her üründe olduğu gibi Muyu yatağınız da sünger ya da yeni kumaş kokusu barındırabilir. Söz konusu hijyenik bir uyku olduğunda ise koku konusunda haklı bir hassasiyet yaşayabilirsiniz. Bu noktada ürün içeriği ile detaylı bilgi vermek isteriz;

 

Muyu olarak yataklarımızda kullandığımız tüm süngerler CertiPUR sertifikalıdır.

  • CertiPUR sertifikası, sünger üretim sürecinde herhangi bir CFC veya diğer ozon inceltici maddelerin kullanımını yasaklar.
  • Cıva, kurşun ve diğer ağır metaller olmadan yapılmıştır.
  • Uçucu Organik Bileşikler (VOC'ler) hava kirliliğinin önemli bir bileşenidir. Ev ürünlerinden kaynaklanan VOC emisyonları da iç mekan hava kalitesi için bir endişe kaynağıdır. CertiPUR uyumlu köpüklerin iç mekan hava kalitesi için milyonda 0,5 parçadan daha az emisyonlara sahip olduğunu doğrulamaktadır.
  • Formaldehit, kötü iç hava kalitesinin nedenlerinden biridir. CertiPUR sertifikalı süngerler formaldehit içermez.

Diğer yandan, Muyu yatak katmanlarının birleştirilme aşamasında Greenguard sertifikalı, İsviçre merkezli Simalfa yapıştırıcı kullanılır. Su bazlı bu yapıştırıcı kesinlikle ağır kimyasal olarak nitelendirilen solvent maddesi içermemektedir.

 

Sünger de ahşap, metal gibi hammaddeler kadar bir kokuya sahiptir. Özellikle yeni ve kullanılmamış olan ürünlerde bu koku, kokuya hassas müşterilerimiz tarafından daha fazla hissedilebilir. Koku hassasiyeti olan müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler, bu kokunun kısa bir süre içinde geçtiğidir. Siz de bu kokunun zamanla kaybolacağını gözlemleyeceksiniz.